Werken bij Gova

We hebben regelmatig vacatures in onze kwekerij. Deze plaatsen we op onze site en op onze social media kanalen Volg Gova om op de hoogte te blijven!

Onze vacatures

Momenteel hebben we onderstaande vacatures. Heb je interesse om bij Gova te werken? Stuur dan een e-mail met je CV en een motivatiebrief naar jobcoach@gova.nl.

Scholieren die op zoek zijn naar een bijbaantje of vakantiewerk kunnen zich hier aanmelden.

Vakantiewerk of een bijbaantje?

Om bij Gova aan de slag te gaan als scholier, moet je vanzelfsprekend nog op school zitten. Daarnaast moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

Leeftijd
Nederlands BSN
Overige voorwaarden
Heb je een vraag?

Wil je eerst nog wat meer informatie over werken bij Gova? Stuur dan een e-mail naar werken@gova.nl.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om jezelf in te schrijven voor vakantiewerk of een bijbaantje.

Stage bij Gova

We hebben diverse mogelijkheden voor stages op verschillende opleidingsgebieden en -niveaus, zowel in onze kwekerij als op kantoor. Ook bij ons zusterbedrijf, valorisatielab VARTA, hebben we regelmatig plek voor stagiaires. Ook kun je je eindscriptie bij ons uitvoeren en hebben we veel mogelijkheden voor onderzoeksopdrachten.

Denk voor een stage, scriptie of onderzoeksopdracht aan groenopleidingen, logistiek, bedrijfskunde, financieel administratief, HRM, laboratoriumopleidingen, biologische studies, etcetera.

Stages zijn mogelijk voor scholieren en studenten van voortgezet speciaal onderwijs tot universiteit en alles daartussen. Wij bieden voor alle niveaus passende begeleiding.

Geïnteresseerd?

Ben je scholier of student en heb je interesse om bij Gova stage te lopen? Of wil je vanuit het onderwijs mogelijkheden rondom samenwerking bespreken? Stuur een mailtje naar jobcoach@gova.nl

Voor stages bij VARTA, zie:
www.valorisatielab.nl