Wellness

wellnesstafelnederlandsb

Laurus nobilis wellness uitvoeringDe Laurier is niet alleen een aromatische plant, maar ook haar reinigende eigenschappen worden al millennia lang op hun waarde geschat. De Laurier stond zelfs aan de wieg van de huidige cosmetische industrie. Laurierolie is het essentiële ingrediënt van de eerste vaste zeep. De meer de 1.000 jaar oude “Moeder Aller Zepen”; de Alepp zeep. De kwaliteit van de zeep wordt bepaald door het aandeel van de Laurierolie.Het Wellness thema benadrukt de cosmetische eigenschappen en toepassingen van de Laurier.

De Laurier staat in een trendy natuurlijke handgemaakte pot, die qua vorm, kleur en materiaal de sfeer oproept van het nabije oosten. De kleurstelling is grijs/groen. Het etiket en de ondersteunende poster ondersteunen het ‘schoonheid’ element.

De QR code op het etiket, verwijst een apart deel van onze speciale consumenten site. De mobiele site geeft de consument, terwijl deze op de winkelvloer staat, snel veel informatie over de achtergrond, toepassingen en het verzorgen van de Laurier. Indien gewenst kan de consument doorlinken naar foto’s of filmpjes. Iedere taal heeft natuurlijk zijn eigen QR code, zodat de consument meteen op de goede pagina terecht komt.

Point Of Sale materialen

wellnessetiket4x2nederlandsnederlands4x2akwellnessbannernederlands