Victor-Tree Collection

victortreetafelnederlandsa

p1723victortreeOnze moderne sportevenementen vinden hun oorsprong in de klassieke Griekse Krans Spelen. Er werd niet gestreden om geld of bezit, maar om een Krans en eeuwige roem. Ieder toernooi had zijn eigen Krans, gemaakt van de takken van een bijzondere boom. De meest aansprekende Kransen zijn de Laurier- en de Olijfkrans.

De bekendste zegekrans is ongetwijfeld de Laurierkrans. Het was de eerste prijs van de Pythische Spelen. Deze wedstrijden werden gehouden in Delphi en waren opgedragen aan de god Apollo. Ruim 2 millennia later, is de Lauwerkrans nog steeds het universele symbool van de overwinning. Hoe kunnen onze eigen kampioenen beter geëerd worden dan met Laurier!

De Olijfkrans behoorde aan de Olympische Spelen. De kampioenen kregen een Krans gemaakt van de takken van de Olijfboom in het tempelcomplex van Olympia.

Deze Olijfboom zou zijn geplant door de held Heracles, die volgens een overlevering de stichter is van de Spelen.

De Victor-Tree Collection laat deze aloude traditie weer herleven. Een mix-deen gepresenteerd in een speciaal ontworpen pot en ondersteund door uitgebreide informatie op etiketten en banners, roept de sfeer op van ware kampioenen.

De Victor-Tree Collection is leverbaar in een laagdrempelige pot 17cm en een exclusieve pot 23cm. Ook dit alles leverbaar in 12 talen.

Point Of Sale materialen

victortreeetiketnederlandsnederlands4x2akvictortreebannernederlands