Kerst

p20skersttafelnederlandsa

Laurus nobilis, NoëlAl voor het begin van onze jaartelling werd onder andere de Laurier gebruikt ter decoratie van het Keltische en Germaanse midwinterfeest. De altijd groene Laurier symboliseerde het opnieuw ontwaken van de natuur en de terugkeer van de levenscyclus. Onze woningen versieren we, tijdens de kersttijd, nog steeds met eeuwig groene takken en planten. De Laurier neemt hier een speciale plaats in. Niet alleen is het een traditionele groendecoratie, maar ook nog een waardevol geschenk.

Zolang het niet vriest, kan de Laurier buiten staan, of anders in huis in de woonkamer. De rode pot, de unieke gouden stamdecoratie en het feestelijke etiket completeren het kerstgevoel.

Voor het kerst-thema wordt voornamelijk gebruik gemaakt van het assortiment in de 20cm (5 L) potten. Deze planten zitten in een prijscategorie die interessant is voor de top van de cadeau markt. Indien gewenst kunnen ook de planten in een 25cm (10L) pot geleverd worden in het kerst-thema.

De Laurier als kerst cadeau verkoopt traditioneel goed in de Angelsaksische landen. Maar de laatste jaren komt er steeds meer vraag uit andere Europese landen.

Het kerst-thema is leverbaar in het najaar.

POS materialen

kerstetiketnederlands4x4akkerstbannernederlands