Vacature Fulltime medewerker kwekerij (m/v) (Ploegleider)

Wij hebben in onze laurierkwekerij in Nispen een vacature voor een fulltime medewerker met de ambitie en potentie om op korte termijn door te groeien naar ploegleider.

Functie

Als medewerker in onze laurierkwekerij help je mee bij het verzorgen van de planten. Dat kan zijn in de kwekerij; snoeien, verplaatsen van planten, onkruid wieden, opbinden of vormgeven van de planten, stekken, oppotten enzovoort.  Je werkt mogelijk ook mee op de afdeling orderverwerking en helpt om de bestellingen verzendklaar te maken. Werkzaamheden op deze afdeling zijn bijvoorbeeld de planten ontdoen van oud blad en onkruid, oppotten naar een nieuwe pot, het juiste etiket aan de plant hangen en het laden van de transportkarren.

Doorgroei

Je groeit op korte termijn door naar de functie van ploegleider. Je geeft leiding aan een groep medewerkers en ziet toe dat de werkzaamheden adequaat worden uitgevoerd. Je instrueert je collega’s en legt de werkzaamheden op een heldere manier uit. Coaching behoort tot de mogelijkheden om jou hierin te begeleiden.

Gewenste talenten

  • Je beschikt over een goede, positieve inzet en motivatie;
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van aanpakken en werkt graag in de kassen en buitenlucht in alle seizoenen;
  • Een gezonde conditie is van groot belang vanwege het fysieke aspect van het werk.
  • Je werkt graag samen met collega’s en leidinggevenden. Ook met collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt en met jongeren (scholieren);
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschapen beschikt (vriendelijk, vragend en behulpzaam).

Functie eisen

  • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord;
  • Je kunt leiding geven;
  • Werkervaring in de groene sector is niet nodig, maar heeft wel onze voorkeur.

Wat mag je verwachten?

Wij bieden een gevarieerde baan in een dynamische en prachtige werkomgeving. Je komt te werken in een hecht team met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkelingsmogelijkheden. Het betreft een functie voor 38 uur per week. Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur.  We starten met een arbeidsovereenkomst van een halfjaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is volgens de CAO Open Teelten. Je bouwt pensioen op bij BPL.

Gova

Gova is al 90 jaar een familiebedrijf. We zijn gespecialiseerd in Laurus Nobilis. Met een oppervlakte van ongeveer 25ha zijn we de enige producent in Nederland en de grootste laurierspecialist in Europa. Topkwaliteit van producten en diensten staat bij ons op de eerste plaats. Gova heeft een platte organisatiestructuur waarbij het management en de twintigtal vaste medewerkers vanuit hun eigen expertise, talenten en functie ieder bijdragen aan het bedrijfsresultaat. We hebben verschillende nationaliteiten, leeftijden en participatiedoelen in ons team. We werken met korte lijntjes tussen de leidinggevenden, de parttimers en de scholierengroep.

Solliciteren naar deze baan

Herken je jezelf in de bovenstaande beschrijving? Solliciteer door een e-mail met je motivatie en je CV te sturen naar werken@gova.nl. Vermeld hierbij het vacaturenummer  G2020-0801PL. Na jouw sollicitatie ontvang je van onze jobcoach Janou Derckx een bericht of je uitgenodigd wordt voor een eerste kennismaking en een rondleiding bij Gova. Solliciteren kan t/m 31 augustus 2020.

Gova BV

Essenseweg 47

4709 RB Nispen

Tel. 0165 365 355

werken@gova.nl

www.gova.nl