Feel Green Laurieren

Feel Green voldoet aan hoge duurzaamheidseisen. Kwekers streven naar een zo laag mogelijke CO2 uitstoot.

Zij zijn Global of MPS-Gap én MPS-SQ gecertificeerd waardoor aan strenge eisen op het gebied van o.a. product traceerbaarheid, hygiëne en sociale aspecten wordt voldaan.

l10020stf225fgb

Feel Green producten zijn Product Proof, ze bevatten een transparant proces met betrekking tot de registratie van de juiste (biologische) gewasbescherming.

De verpakking en het etiket zijn gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen. Zo wordt het gebruik van plastic geminimaliseerd.

Alle Feel Green producten worden geleverd in een kartonentray of meermalig fust.

De laatste ingrediënten voor Feel Green zijn de ongekende aandacht en liefde van de kweker voor het product. Zo zorgt iedere kweker persoonlijk voor een verbetering van de groene leefomgeving, vol met duurzame planten.

www.decorum-feelgreen.com

Productinformatie:

De Feel Green Laurus Nobilis (Laurier) is geteeld met de inzet van biologische bestrijdingsmiddelen. De Laurier is in 2 potmaten beschikbaar en de potten zijn van 100% berkenbast of pulp gemaakt. De verpakking is ook geheel gemaakt van papierpulp.

De prachtige Laurier is een veelzijdige plant die al duizenden jaren geroemd wordt om zijn karakteristieke eigenschappen. Velen kennen de Laurier als dat mooie boompje bij de entree van een restaurant of als gedroogd blad in de supermarkt, maar de Laurier is veel meer dan dat. Bijzondere vormen, exclusieve maten én duurzaam geteeld. Wat wil je nog meer?!

De kweker van onze Feel Green Laurus Nobilis is MPS A, Global GAP en MPS SQ gecertificeerd.

Verzorgingstips:

  • 1x per maand met water besproeien.
  • ‘s-Zomers maximaal 1x per 2 weken water geven.
  • Kan ’s zomers buiten geplaatst worden.
  • In huis laten overwinteren.
  • Lange houdbaarheid.

lb17070025fdh lst14040stfdh