Decorum

In 1995 zagen vooruitstrevende telers de toekomst helder voor ogen. In deze toekomst namen telers zelf het heft in handen. Een kwaliteitsmerk welke zijn weerga niet zou kennen. Een breed assortiment waar je je vingers bij aflikt. Voor ieder wat wils. Maar alleen topkwaliteit. Voor minder deden ze het niet.

Een ijzersterke coöperatie

Zo ontstond Decorum. Een ijzersterke coöperatie van meer dan vijftig kwekers. Het eerste premium merk in de sierteelt. Alleen de mooiste en beste bloemen en planten worden onder het Decorum merk in de markt gebracht. Duurzaam geteeld. Daarmee vervullen we onze missie: het gelukkig maken van consumenten met prachtige bloemen en planten. Bloemen die geluk vieren. Maar ook bloemen welke troost bieden in moeilijke tijden. Planten welke bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Heerlijke planten.

Meer waarde

Voor Gova is het Decorum lidmaatschap van grote meerwaarde. Bekijk dan ook onze pagina op de website van Decorum waar je alle verzorgingstips over de laurier vindt én waar jij (als particulier) laurier kunt bestellen.

Als Decorum-kwekers ondernemen we samen, dus niet enkel verkoop, maar ook inkoop, certificering, duurzaamheid, HRM en andere ondernemers­uitdagingen pakken we samen aan.