Assortiment

assortiment

Ons totale assortiment is tamelijk uitgebreid. Hoewel we slechts één product kweken, de Laurus nobilis, streven we ernaar onze klanten het complete pakket aan te kunnen bieden. Het basisassortiment bestaat natuurlijk uit keukenlaurieren en de klassieke “bol op stam” en “piramide”. Daarnaast zijn er nog verschillende bijzondere vormen en exclusieve maten leverbaar.

Ons assortiment Laurieren is in principe leverbaar van medio augustus tot juni van het daarop volgende jaar. U kunt onze algemene assortimentslijst downloaden in Excel-formaat.

We vinden het belangrijk om de klant en de consument, indien mogelijk, aan te spreken in zijn eigen taal. Daarom hebben we alle relevante bedrijfsinformatie en verkoopconcepten laten vertalen door een bureau dat gespecialiseerd is in de plantenbranche. Momenteel zijn er 19 talen beschikbaar.

Tijdens de zomermaanden is de beschikbaarheid beperkt, omdat de planten dan groeien en niet altijd vervoerd kunnen worden. Als u wilt weten wat er nu leverbaar is, kunnen wij u een aktuele lijst mailen.

Naast ons vaste assortiment, beheren we ook een collectie speciale vormen en maten. Als u op zoek bent naar iets bijzonders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.